Nails

Beauties Choice Nails, Make-up, Beauty & Workshop

Nails

De inspiratie voor het oprichten van Young Nails was de moeder van Greg en Habib, genaamd Young (vandaar Young Nails). Young is namelijk nagelstyliste en in de salon van zijn moeder kwam Greg al jong in aanraking met verschillende nagelproducten en nagelbedrijven. Als snel ondervond hij dat vele nagelbedrijven het belangrijkste punt uit het oog verloren waren: de nagelstylist(e). Samen met zijn broer Habib wilde Greg de nagelproducten “terug geven” aan de nagelstylist(e) en een lijn ontwikkelen die het werk voor de nagelstyliste makkelijker en interessanter maakt.

Het motto van Young Nails is dan ook “it’s all about you” en het is dan ook meer dan eens voorgekomen dat Young Nails een zeer succesvol product op de markt heeft geïntroduceerd, wat het werk van de nagelstylist(e) verlicht; bijvoorbeeld het beste hechtingsmiddel ter wereld: de Proteinbond. Met de Proteinbond zijn al uw liftingsproblemen opgelost! Bijkomend voordeel is dat het product niet zuurhoudend is en dus geen schade aan de nagels toebrengt, wat traditionele primer wel doet.

Cadeaubon

Is er iemand jarig? Wilt u een vriendin of familie verwennen? Verras haar met een cadeaubon.
U kunt zelf aangeven het bedrag bepalen.

make-up, nails, beauty, eyelashes, & worshop

Beauties choice

Adres

Delflandseweg 15
3119 XN Schiedam

Telefoonnummer

Email

Contactformulier

Contact opnemen bij ons kun je doen via het onderstaande formulier.
Ook zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 06-46668202 of kun je ons een e-mail sturen op info@beautieschoice.nl.