Make-Up

Beauties Choice Nails, Make-up, Beauty & Workshop

Make-Up

Pür Mienerals

Kan een make-up de huid verbeteren? Al ruim een decennium lang ontwikkelt Pür Minerals baanbrekende cosmetica producten voor vrouwen van alle leeftijden. Pür Minerals laat ze er niet alleen op hun best uit zien, maar verbetert zelfs de huid! Huid-en oogirritaties behoren tot het verleden. Pür Minerals geperste foundation vervangt losse poeders en voorkomt morsen en stof!

Pür Minerals is volledig dierproefvrij. Skeyndor heeft een uitgebreide scala aan producten en effectieve behandelingen voor het gezicht en lichaam. De producten zijn goed onderling te combineren waarop het mogelijk is doeltreffende behandelingen op maat te geven. Al bijna 25 jaar is Make-up Studio als make-up merk bekend bij visagisten over de hele wereld. De producten van Make-up Studio zijn wereldwijd in meer dan 50 landen verkrijgbaar. Make-up Studio beschikt over een zeer uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten in een oneindig kleurenpalet met veelzijdige gebruiksmogelijkheden.

 Door vast te houden aan wat goed is, te luisteren naar de wensen en behoeften van de professionele visagist en van daaruit te innoveren lukt het Make-up Studio de juiste trends te zetten en waar nodig te volgen.
De producten van Make-up Studio zijn hypo-allergeen en niet getest op dieren.
Make-up Studio is eveneens het make-up merk gebruikt bij de serie GTST (goede tijden slechte tijden ).

Cadeaubon

Is er iemand jarig? Wilt u een vriendin of familie verwennen? Verras haar met een cadeaubon.
U kunt zelf aangeven het bedrag bepalen.

make-up, nails, beauty, eyelashes, & worshop

Beauties choice

Adres

Delflandseweg 15
3119 XN Schiedam

Telefoonnummer

Email

Contactformulier

Contact opnemen bij ons kun je doen via het onderstaande formulier.
Ook zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 06-46668202 of kun je ons een e-mail sturen op info@beautieschoice.nl.