Beauty

Beauties Choice Nails, Make-up, Beauty & Workshop

Beauty

Dat is het treffende word voor Skeyndor, het dynamische huidverzorgingsmerk uit Barcelona. In thuisland Spanje is Skeyndor de onbetwiste nummer één op het gebied van professionele huidverzorging. Dit vooral dankzij de luxe uitstraling en de uitstekende prijs kwaliteitverhouding van het merk. Skeyndor heeft een uitgebreide scala aan producten en effectieve behandelingen voor het gezicht en lichaam. De producten zijn goed onderling te combineren waarop het mogelijk is doeltreffende behandelingen op maat te geven. 

Alle producten van Skeyndor zijn hypoallergeen, dermatologisch getest en dierproefvrij.
Skeyndor is afgeleid van ‘skin’ (huid) en d’or’ (goud). Onder het motto ‘kwaliteit van het verschil’ hecht Skeyndor grote waarde aan voortdurende product ontwikkeling en –verbetering.

Skeyndor Essential line

De Essential Line is een productlijn die geschikt is voor alle huidtype. Deze lijn is opgebouwd met werkstoffen uit planten en kruiden, omvat alles wat de hedendaagse vrouw nodig heeft. Alle noodzakelijke producten voor de perfecte huidverzorging vind je binnen deze lijn.

Skeyndor Natural Defence

Natural Defence is productlijn met een uitgebreid anti-age programma. De actieve ingrediënten ondersteunen het immuunsysteem van de huid in de strijd tegen de veroudering. Natural Defence producten hydrateren en verstevigen.

Skeyndor Natural Defence

De aquatherm lijn is een productlijn voor de gevoelige huid. Deze producten bevatten bronwater uit de Salies-de-Béarn in de Franse Pyreneeën. Vermindert irritaties en roodheden.

Cadeaubon

Is er iemand jarig? Wilt u een vriendin of familie verwennen? Verras haar met een cadeaubon.
U kunt zelf aangeven het bedrag bepalen.

make-up, nails, beauty, eyelashes, & worshop

Beauties choice

Adres

Delflandseweg 15
3119 XN Schiedam

Telefoonnummer

Email

Contactformulier

Contact opnemen bij ons kun je doen via het onderstaande formulier.
Ook zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar op 06-46668202 of kun je ons een e-mail sturen op info@beautieschoice.nl.