• wideslider_image_1171 Give yourself some shiny nails!

Prachtige nagels van Young Nails

De inspiratie voor het oprichten van Young Nails was de moeder van Greg en Habib, genaamd Young (vandaar Young Nails). Young is namelijk nagelstyliste en in de salon van zijn moeder kwam Greg al jong in aanraking met verschillende nagelproducten en nagelbedrijven. Als snel ondervond hij dat vele nagelbedrijven het belangrijkste punt uit het oog verloren waren: de nagelstylist(e). Samen met zijn broer Habib wilde Greg de nagelproducten “terug geven” aan de nagelstylist(e) en een lijn ontwikkelen die het werk voor de nagelstyliste makkelijker en interessanter maakt.

Het motto van Young Nails is dan ook “it’s all about you” en het is dan ook meer dan eens voorgekomen dat Young Nails een zeer succesvol product op de markt heeft geïntroduceerd, wat het werk van de nagelstylist(e) verlicht; bijvoorbeeld het beste hechtingsmiddel ter wereld: de Proteinbond. Met de Proteinbond zijn al uw liftingsproblemen opgelost! Bijkomend voordeel is dat het product niet zuurhoudend is en dus geen schade aan de nagels toebrengt, wat traditionele primer wel doet.

Prijslijst

 

Nieuw set Acryl of Gel nagels

€ 39,50

Nabehandeling (opvullen om de 3 weken)

€ 27,50

Mani Q (ManiQ is een gellak om de natuurlijke nagel te verstevigen)

€ 30,00

Mani Q Color (versteviging van de natuurlijke nagel en tegelijkertijd voor een mooie kleur die tenminste 4 weken lang blijft zitten.)

€ 30,00

Mani Q color (handen en voeten)

€ 50,00

Mani Q French manicure

€ 32,50

Mani Q French Pedicure (handen en voeten)

€ 60,00

Bekijk prijzen (paraffine behandelingen)

Paraffine behandeling

Een paraffine behandeling is een verzorgende en ontspannende behandeling met warme vloeibare paraffine. Nagelriemen en handen worden gehydrateerd en gevoed en zullen bovendien zijdezacht aanvoelen. De warme paraffinelaag stimuleert de bloedsomloop, kalmeert en ontspant.

Een weldaad voor de handen en de nagels!

Prijslijst

Paraffine handpakking

€ 7,50

Tijdens een behandeling

€ 5,00

Manicure behandeling standaard (45 min.)

(Handbad, nagelriemen losmaken, vijlen, polijsten, dode huidcellen verwijderen, massage, nagels lakken)

€ 21,50

Manicure compleet

(Standaard manicure + peeling en masker) ca. 55 min

€ 27,50