• wideslider_image_1174 It's a choice to be beautiful

Beauty met Spaanse passie: SKEYNDOR

SPAANSE PASSIE!

 

Dat is het treffende word voor Skeyndor, het dynamische huidverzorgingsmerk uit Barcelona. In thuisland Spanje is Skeyndor de onbetwiste nummer één op het gebied van professionele huidverzorging. Dit vooral dankzij de luxe uitstraling en de uitstekende prijs kwaliteitverhouding van het merk. Skeyndor heeft een uitgebreide scala aan producten en effectieve behandelingen voor het gezicht en lichaam. De producten zijn goed onderling te combineren waarop het mogelijk is doeltreffende behandelingen op maat te geven. Alle producten van Skeyndor zijn hypoallergeen, dermatologisch getest en dierproefvrij.

Skeyndor is afgeleid van ‘skin’ (huid) en d’or’ (goud). Onder het motto ‘kwaliteit van het verschil’ hecht Skeyndor grote waarde aan voortdurende product ontwikkeling en –verbetering.

 

Skeyndor Essential line

De Essential Line is een productlijn die geschikt is voor alle huidtype. Deze lijn is opgebouwd met werkstoffen uit planten en kruiden, omvat alles wat de hedendaagse vrouw nodig heeft. Alle noodzakelijke producten voor de perfecte huidverzorging vind je binnen deze lijn.

Skeyndor Natural Defence

Natural Defence is productlijn met een uitgebreid anti-age programma. De actieve ingrediënten ondersteunen het immuunsysteem van de huid in de strijd tegen de veroudering. Natural Defence producten hydrateren en verstevigen.

Skeyndor Aquatherm

De aquatherm lijn is een productlijn voor de gevoelige huid. Deze producten bevatten bronwater uit de Salies-de-Béarn in de Franse Pyreneeën. Vermindert irritaties en roodheden.

Prijzen

Beauty Treatments

Small treatment (30 min.): €27, 50

Deze behandeling bestaat uit:

Huidanalyse, Reiniging gelaat, hals en decolleté, warme kompresse, peeling, creme masker en verzorgende creme. De huid zal na deze behandeling weer fris en soepel aanvoelen.

Basic treatment: (45min.): €37,50 (geen gezichtsmassage)

Deze behandeling bestaat uit:

Huidanalyse, Reiniging gelaat, hals en decollete,  peeling/lysing met borstelmassage, stomen (vapozone), oneffenheden verwijderen, masker en verzorgende creme.

Complete treatment (75min.): €49,50

Deze behandeling bestaat uit:

Huidanalyse, diepte reiniging gelaat, hals en decolleté d.m.v. vapozone met aromatische olie., epileren, peeling/lysing met borstelmassage, oneffenheden verwijderen, massage gelaat-nek-decollete, masker, verzorgende creme. De huid ziet er weer verzorg, ontspannen en stralend uit en heeft een comfortabel en weldadig gevoel.

Aquatherm Treatment (90 min.): €55,00

Deze behandeling bestrijd de overgevoelige huid met een combinatie van kalmerende bestanddelen. Er wordt onder andere gebruikt gemaakt van thermaal bronwater, de samenstelling van dit water versterk de afweerfunctie en vermindert daardoor de gevoeligheid van de huid. De resultaten zijn tijdens de behandeling al direct zichtbaar en voelbaar.

Na een kuur van 4 behandelingen zal het mooiste resultaten worden behaald.

Deze behandeling bestaat uit:

Reiniging gelaat, hals en decolleté, peeling, stomen (vapozone), oneffenheden verwijderen, inmasserende ampul, massage gelaat-nek en decolleté, brightening algy masker, verzorgende dagcreme.

De huid zal weer een egale teint vertonen en de huidskleur zal ook iets verlicht zijn. Ook zal de doorbloeding weer gestimuleerd zijn.

Collageen Treatment (90 min.): €70,00

Naarmate we ouder worden gaat ook het collageen gehalte in de huid verloren. De gevolgen hiervoor zijn dat de huid dunner wordt en verslapping gaat vertonen. Met het Collageen treatment wordt het collageen gehalte in de huid weer sterks opgehoogd.

Een sterk hydraterende behandeling met een weefselverstevigend masker die zorgt voor een optimale vochtbalans van de huid. De huid herstructureert met een onmiddellijk verjongend effect.

Deze behandeling bestaat uit:

Reiniging gelaat, hals en decolleté, enzymatische peelings, immasseren ampul, massage gelaat-nek-decolleté, Collageen vlies masker en verzorgende dagcreme.

Na de behandeling zullen de rimpels tot wel 75% verminderd zijn. Ook de spanning van de huid is verhoogd. Het perfecte resultaat blijft 5 tot 7 dagen zichtbaar en zal dan langzaam afnemen. Deze behandeling is zeer geschikt voor wanneer u er een speciale gelegenheid op u best eruit moet zien.

Eye Contour Treatment (20 min.): €20,00

Behoud een jeugdigd gezicht, vergeet de vermoeidheid, draat de tijd terug. Een oog behandeling met een speciaal oogmasker, geschikt voor de meest gevoelige ogen. Deze behandeling kan los gedaan worden maar kan ook in combinatie met een gezichtsbehandeling.

Deze behandeling bestaat uit:

Reiniging gelaat, hals en decolleté, ooghuid massage met serum, oog modulage, verstevigende oogcreme.

Massage

Ontspanningsmassage: Een massage met een kalmerende en rustgevende werking, ontspanning van spieren, bevordering van de doorbloeding en verbetering van de stofwisseling. Bij een ontspanningsmassage wordt zachter en meer aan de bewustwording van het lichaam gewerkt.

Rugmassage (20 min.)

€ 20,00

Rugmassage en achterkant benen (45min.)

€ 40,00

Lichaamsmassage (60min.)

€ 50,00

Epilatie Compleet (30min.):                                        € 25,00

Reiniging gelaat, hals en decolleté, Epileren van de wenkbrauwen en modelleren, harsen bovenlip en kaaklijn en verzorgende dagcreme.

Losse modules schoonheidsbehandeling

Verven

Wenkbrauwen

€ 8,00

Wimpers

€ 8,00

Wenkbrauwen en wimpers

€ 13,00

Epileren (modelleren)

€ 10,00

Harsen

Bovenlip of kin

€ 12,50

Bovenlip en Kin

€ 20,00

Oksel

€ 12,50

Onder of bovenarmen

€ 15,00

Onderarmen en Bovenarmen

€ 25,00

Onder of bovenbenen

€ 17,50

Onder en bovenbenen

€ 30,00